PuzziMAN - Немецкие технологии уборки!
Уборка, химчистка, мойка окон
В Киеве и Киевской области!
Воскресенье, 05.05.2024, 20:36
Меню Уборки
Форма входа
Календарь Уборки
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Видео Уборка
Поиск Уборки
Главная » Архив материалов

уборка без химии   Уборка стала уже очень давно неотъемлемой частью нашей жизни. Сейчас все стало на много проще за счет использования разной химии. А как убирали раньше наши бабушки и дедушки?! У них же не было всей этой химии и они жили значительно здоровее нас. Посмотрите сейчас на наших отечественных пенсионеров они в свои годы еще "ОГОГО" дай бог что бы мы в их годы такими были. Сейчас экологическая ситуация такая что даже воду в Киеве из крана практически смертельно пить. А это все связано с количеством химии которая была раньше в наших домах и какая она сейчас. Зайдешь в магазин полки валятся от всякой "ленивой" химии. Но не всей химией можно безопасно пользоваться. При уборке помещений (квартир, домов, офисов и т. п.) наша компания старается максимально уменьшить количество используемой химии. Уборка без химии это наше новое направление мы уже провели пару тестовых уборок совершенно не используя химии. Результат уборки без химии нас очень порадовал. Качество практически не упало хоть и понадобилось больше времени. Уборка без химии это идеальный поход когда в семье маленький ребенок либо если у него аллергия на всякую химию. Специалисты нашей компании даже тестировали химчистку мебели без химии точнее уже будет назвать не "химчистка" а просто "чистка" так как при чистке использовались натуральные материалы. Результат удаления пятен не совсем нас порадовал так как остались некоторые пятна но главное что мы выполнили желание клиента и почистили ковры и мягкую мебель совершенно без химии. При очистке мебели без химии мы вытягиваем мощностью нашего пылесоса всю пыль и грязь. Разбрызгивая достаточно горячую воду совершенно без химии мы мгновенно затягиваем ее обратно в пылесос вместе со всей грязью что была в диване либо ковре. В будущем мы будем собирать всю необходимую информацию о природных элементах которые имеют чистящие функции и применять их на практике. Это идеальное решение проблем аллергии на химию у взрослых так и у ваших детей. На одном объекте мы практиковали мойку окон совершенно без химии. И все получилось просто отлично не на сколько не хуже чем с химией. Так же мы помыли пол совершенно без химии и он стал достаточно чистым но не достаточно блестел так как химия придает ему блеска мы настроены искать природные средства которые бы позволили нам делать уборку совершенно без химии без потери результата. Сейчас мы можем только гарантировать качество мойки окон без химии. Гарантировать качество чистки ковров и мебели без химии и только от грязи и пылим выводить пятна без химии нужно рассматривать отдельно по конкретному пятну. Мыть пол без химии мы так же можем но не гарантируем его блеск. А самое главное что мы научились это мыть санузлы совершенно без химии и с впечатляющим результатом. Итак вы уже можете себя обезопасить от химического вреда на ваше здоровье и заказать уборку без применения химии. Звоните нам и планируйте выезд менеджера на осмотр объекта совершенно бесплатно!

 

Українською мовою

 

 

 

   Мойка окон без химииПрибирання стало вже дуже давно невід'ємною частиною нашого життя. Зараз все стало на багато простіше за рахунок використання різної хімії . А як прибирали раніше наші бабусі й дідусі ? ! У них же не було всієї цієї хімії і вони жили значно здоровіший за нас . Подивіться зараз на наших вітчизняних пенсіонерів вони в свої роки ще " огого " ​​дай бог що б ми в їхні роки такими були . Зараз екологічна ситуація така що навіть воду в Києві з крана практично смертельно пити. А це все пов'язано з кількістю хімії яка була раніше в наших будинках і яка вона зараз . Зайдеш до магазину полиці валяться від всякої " ледачої " хімії . Але не всієї хімією можна безпечно користуватися. При збиранні приміщень (квартир , будинків , офісів і т. п. ) наша компанія намагається максимально зменшити кількість використовуваної хімії . Прибирання без хімії це наш новий напрямок ми вже провели пару тестових прибирань зовсім не використовуючи хімії . Результат прибирання без хімії нас дуже порадував. Якість практично не впало хоч і знадобилося більше часу. Прибирання без хімії це ідеальний похід коли в сім'ї маленька дитина або якщо у нього алергія на всяку хімію. Фахівці нашої компанії навіть тестували хімчистку меблів без хімії точніше вже буде назвати не "хімчистка" а просто "чистка" так як при чищенні використовувалися натуральні матеріали. Результат видалення плям не зовсім нас порадував оскільки залишилися деякі плями але головне що ми виконали бажання клієнта і почистили килими та м'які меблі зовсім без хімії. При очищенні меблів без хімії ми витягуємо потужністю нашого пилососа весь пил і бруд. Розбризкуючи досить гарячу воду абсолютно без хімії ми миттєво затягуємо її назад в пилосос разом з усім брудом що був в дивані або килимі. У майбутньому ми будемо збирати всю необхідну інформацію про природні елементах які мають чистячі функції і застосовувати їх на практиці. Це ідеальне рішення проблем алергії на хімію у дорослих так і у ваших дітей . На одному об'єкті ми практикували мийку вікон абсолютно без хімії. І все вийшло просто відмінно не так на скільки не гірше ніж з хімією . Так само ми помили підлогу абсолютно без хімії і він став досить чистим але не достатньо блищав так як хімія надає йому блиску ми налаштовані шукати природні засоби які б дозволили нам робити прибирання абсолютно без хімії без втрати результату . Зараз ми можемо тільки гарантувати якість миття вікон без хімії. Гарантувати якість чищення килимів і меблів без хімії і тільки від бруду і пилу виводити плями без хімії потрібно розглядати окремо по конкретному плямі. Мити підлогу без хімії ми так само можемо але не гарантуємо його блиск. А саме головне що ми навчилися це мити санвузли абсолютно без хімії і з вражаючим результатом . Отже, ви вже можете себе убезпечити від хімічного шкоди на ваше здоров'я і замовити прибирання без застосування хімії . Дзвоніть нам і плануйте виїзд менеджера на огляд об'єкту абсолютно безкоштовно!

 

Просмотров: 718 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 21.11.2013

   Для кожного будинок - це власний замок, в якому  відпочиваєш і відчуваєш себе комфортно, а чистота в ньому - невід'ємна частина комфорту. Більшість нашого золотого часу ми проводимо вдома, чиста квартира є запорукою нашого здоров'я, міцного сну і настрою. Прибирання приміщення - дуже важкий і довгий процес, тому воно часто відкладається і, як наслідок, виходить повний безлад. Навіть, якщо ви постійно підтримуєте чистоту, це не означає, що ваш будинок чистий, так як багато бактерій розмножується у важкодоступних місцях. Коли в будинку є діти, прибирання потрібно робити втричі частіше, ніж зазвичай. Діти, надзвичайно чутливі до різних бактерій і мікробів. Лікарі стверджують, що велика кількість алергічних хвороб пов'язані з недостатньою чистотою приміщення. Брудне приміщення, як у дорослих, так і у дітей , погіршує сон, викликає постійне роздратування, втому, а  найнебезпечніше, загострює легеневі хвороби.

   Сьогодні час -  це розкіш і все менше людей витрачають його на прибирання, довіряючи це нам. У сучасних людей завжди ніколи займатися прибиранням квартири, та й сил не вистачає. Часто бувають такі ситуації, коли  несподівано приходять гості і вам надзвичайно ніяково, що у вас неприбрано. Це зовсім не означає , що ви погана господиня, просто, у вас існують набагато важливіші справи, ніж прибирання квартири.

   Компанія PuzziMAN, пропонує допомогти вам з прибиранням квартири та інших приміщень. Ми займаємося прибиранням квартир на професійному рівні. Наша компанія надає такі послуги: генеральне прибирання квартир, прибирання після ремонту квартир, постійне прибирання квартир, святкове прибирання квартир. Ми займаємося не тільки прибиранням квартир, а й іншими напрямками, такими як: прибирання будинків, прибирання навколо будинків, прибирання офісів, прибирання дач і багато іншого. Телефонуйте і ми розповімо все докладніше.

   Замовляючи наші послуги, ви отримуєте - зручний, професійний і доступний сервіс. Ви позбавляєте себе  витрати часу і зможете насолодитися  приємним відпочинком, заощаджуючи свої сили і здоров'я. Після професійного прибирання квартири також покращиться ваш настрій, здоров'я і самопочуття.

Просмотров: 556 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 11.11.2013

 Всім подобається, коли вікна навколо них завжди максимально чисті та ідеально прозорі. Для цього  потрібно  замовляти миття вікон.

    Прибирання або точніше миття вікон Гостомель, Ворзель та інших місцях Київської області - це заняття складне, якщо не мати певних навичок, пов'язане з ризиком і висотою, недоступністю і незручністю миттям вікон у Гостомелі займаються професіонали з прибирання.

    Миття вікон у Ворзелі, Гостомелі більшість довіряють тільки компанії PuzziMAN, тому що   ми вже ідеально зарекомендували  себе на ринку праці.  Для миття вікон  необхідні спеціальні хороші засоби і  рідкісні пристосування, які полегшують,  убезпечують і прискорюють роботу. Все, що обов'язково потрібно для відмінної мийки вікон, не можна купити в звичайному магазині, тому що це професійне обладнання. Та і його самоокупність не дозволяє витрачати достатньо значні гроші для разової мийки вікон у Гостомелі, Ворзелі .

    Судячи з практики, дешевше виходить замовити мийку вікон у Ворзелі, хімчистку меблів у Ворзелі, хімчистку ковроліну, прибирання після ремонту у Гостомелі, поточне прибирання у Ворзелі, прибирання будинку у  Гостомелі, прибирання квартири у Гостомелі, прибирання офісу в Києві, хімчистку килимів у Ворзелі, хімчистку меблів у Києві! Контакти вище, телефонуйте!

Просмотров: 503 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 11.11.2013

Всем нравится, когда окна вокруг них всегда максимально чистые и идеально прозрачные, для этого  нужно   заказывать мойку окон.

Уборка или точнее мойка окон   Гостомель, Ворзель и других местах Киевской области это занятие сложное, если не иметь определенных способностей и навыков, связанніх с риском и высотой, недоступностью и неудобством. Мойкой окон в Гостомеле занимаются профессионалы.

Мойка окон в Ворзеле. Многие доверяют только компании PuzziMAN, так как мы уже идеально зарекомендовали себя:  услуги уборки у многих людей как профессиональная уборка высокого уровня. Для мойки окон просто необходимы специальные хорошие средства и всякие редкие приспособления, которые облегчают, ускоряют и делают безопаснее нашу  работу. Все, что обязательно нужно для отличной мойки окон не купить в обычном магазине, так как это профессиональное оборудование. Да и его самоокупность не позволяет тратить достаточно значительные деньги для разовой мойки окон в Гостомеле, Ворзеле.

Судя из практики дешевле получается заказать мойку окон в Ворзеле, химчистку мебели в Ворзеле, химчистку ковролина, уборку  после ремонта БУЧА, поточную уборку в Ворзеле, уборку дома Гостомеле, уборку квартиры в Буче, уборку офиса в Киеве, химчистку ковров у Ворзеле, химчистку мебели в Киеве! Контакты выше, звоните!

 

Просмотров: 674 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 09.11.2013

     Химчистка ковров в Буче дело интересное, так как принимая звонок едешь и не знаешь какая мебель или ковер тебе попадется. При больших объемах заказа чистки ковров или мебели мы приезжаем на осмотр перед заказом а когда речь идет о химчистке мебели или ковров в Буче, Ирпене, Гостомеле, Ворзеле, Бородянке, Клавдиеве так как это недалеко и у нас самая маленькая цена мы выезжаем немедленно. Мы всегда берем сразу всю необходимую химию для химчистки мебели, ковров, салонов автомобилей так как с большим опытом уже проверили все необходимые пробники и определились с явными фаворитами. Почистить можно все как говорят профессионалы но нужно знать чем и как. Но бывают и исключения в химчистке в зависимости от типов пятен и источников загрязнений. Прежде чем начать химчистить мебель, ковер либо салон автомобиля мы внимательно изучаем материал и проверяем на стойкость окрас. В наше время химчистку стало делать сложнее из за того что появилось много видов новых материалов которые необходимо тестировать при проведении химчистки. Когда мы что то чистим у нас главная задача не ухудшить состояние объекта после химчистки. Поэтому мы всегда относимся к дорогим вам вещам с уважением и пониманием.
    Заказывайте химчистку мебели в Буче, химчистку мебели в Киеве, химчистку мебели в Ворзеле, химчистку ковров в Буче, химчистку ковров в Киеве а так же уборку помещений и мойку окон в Буче, Киеве, Гостомеле, Ирпене, Бородянке, и других местах киевской области.
Химчистка мебели Киев
Просмотров: 762 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 07.11.2013

Уборка "PuzziMAN" – чистота комфорта вашем родном доме

Мы ориентированы исключительно на самую высококачественную уборку квартир в Бородянке, Коцюбинском, Буче, Клавдиеве, Немешаеве Ирпене, Гостомеле, Ворзеле, Немешаеве, Бородянке и других городах Киевской области, также мы убираем коттеджи, все виды офисов, делаем химчистку мебели Буча, Ворзель, Гостомель, Киев моем окна в Ирпене, уборка в Буче, уборка в Ворзеле, уборка в Киеве. Мы выполняем широчайший выбор лучших услуг профессиональной уборке в Буче, уборка Ирпень, уборка Ворзель, уборка Киев, Уборка Немешаево, уборка клавдиево, уборка Бородянка.
Мойка окон Буча
Просмотров: 541 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 05.11.2013

    Як будівництво , так і ремонт - справа довга і обтяжлива . Якщо ви вже впоралися з цим завданням, то це ще не все , попереду ще прибирання . Перед тим , як в'їхати вам необхідно впорається з великою кількістю різних післябудівних плям на різних типах поверхонь , на вікнах вас чекають наклейки і всякі в'їдкі забруднення які якісно без професійної хімії не вимити , скрізь послестроительная пил і бруд , купа сміття.  Звичайно , можна спробувати все зробити самому , але це буде як мінімум неефективно і неекономічно . Щоб ефективно вимити після будівництва всі види плям , потрібно підібрати хорошу хімію і купити дорогу техніку , яка після прибирання буде без діла стояти у вашому гаражі . Миючі засоби можна знайти і в звичайному магазині , але вони коштують як правило недешево і ефект у них мінімальний . Гарна професійна хімія , як правило , продається рідко де і у великих обсягах також коштує відповідно .  Найголовніше , з чим ви зіткнетеся , прибираючи після будівництва або ремонту , своє приміщення , це незнання технології застосування даного засобу, який може призвести різного ступеня опіки , а також ви ризикуєте зіпсувати нові вам дорогі предмети і поверхні , які можуть змінити колір , пропалити діру або іншим чином пошкодити матеріал.  Тому ми настійливо рекомендуємо звертатися лише тільки до професіоналів , які впевнені у застосуванні та знають свою справу і перетворять ваші муки у ваше задоволення. Післябудівельне і після ремонтне прибирання приміщень - це один з видів послуг пропонований нашою компанією. Компанія PuzziMAN гарантує високу якість і низькі ціни також знижки постійним клієнтам.

     Післяремонтне і прибирання після складається з:

Ø Прибирання пилу зі стель , стін , підлоги , комунікацій , елементів декору , електрики;

Ø Видалення будівельних плям з усіх видів поверхонь , в тому числі стекол і дзеркал;

Ø Мийка вікон : зовні і всередині , мийка рам , відливів , підвіконь.

Ø Прибираємо весь післябудівного сміття: паперу , плівки , пінопласт , обрізки , шурупи ...

Ø Протираємо і натираємо всі вологостійкі поверхні .Ø Миєму і натираємо дерев'яні вироби .

Просмотров: 502 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 04.11.2013




   Прибирання квартири після ремонту - є складним завданням. ВИ хочете взяти все зайве навантаження прибирання на себе? Іноді це буває навіть корисно. Зазвичай, прибирання після ремонту часто займається вся сім'я і всі близькі намагаються допомогти , але все рівно часу завжди недостатньо. Всі хто старанно займається прибиранням виснажені , морально згвалтовані , іноді навіть є бойові подряпини.

   Ви розумієте що здоров'ячко ваше не безмежне . А час ваш не повернути. Ваша робота потрібна на улюбленій работі там де ви самий справжній професіонал . Ви ж можете виділити цей дорогоцінний час навіть собі , поки наша команда професіоналів , все прибирання зробить тільки за ВАС . Ми займаємося кращим прибиранням, для практично всіх випадків плям у нас є спеціальна хімія та обладнання , пил , мікроби і всякий бруд забереться спец технікою. Робота проводиться строго за німецькою технологією , і завдяки командній роботі дає хороший результат прибирання, миття вікон та хімчистки за мінімум часу.
   Ми гарантуємо чистоту нашої прибирання в будь-якій точці вашої квартирки .


Просмотров: 482 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 01.11.2013


   

   Всім звичайно ж вже ясно , що в стирильному чистому і професійно прибраному приміщенні відчуваєш себе набагато краще. Саме від прибирання залежить здоров'я і вашої дорогої родини а так само загальна мікро - атмосфера у Вашому домі. Коли ми робимо прибирання квартир в Бучі , Немішаєве , Ірпені , Гостомелі , Києві а так само будь-яких інших місцях Київської області ми заряджаємо повністю все навколо нас позитивним настроєм. Бо коли ми прибираємо ми вкладаємо душу у прибирання вашої квартири прибираємо все дуже максимально старанно і максимально охайно .


Прибирання Буча , прибирання Немішаєве , прибирання Ірпінь , прибирання Ворзель , прибирання Гостомель , прибирання Київ , прибираємо скрізь відмітно швидко і якісно!
Просмотров: 492 | Добавил: PuzziMAN | Дата: 31.10.2013

« 1 2 3 4 5 6 »
Наш сайт Уборки
Вы довольны качеством уборки?
Всего ответов: 14
Статистика Уборки

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Теги Уборки
Все права защищены действующим законодательством © 2009 - 2024
Яндекс.Метрика



Google

Мы убираем, моем окна, делаем химчистку - БЕЗ выходных и в любое комфортное индивидуально для ВАС время!

Уборка, химчистка, мойка окон Шевченковский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Днепровский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Голосеевский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Дарницкий р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Соломянский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон, Печерский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Подольский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Деснянский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Оболонский р-н,Уборка, химчистка, мойка окон Святошинский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Барышевский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Белоцерковский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Богуславский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Бориспольский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Бородянский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Броварский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Васильковский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Володарский р-н, Уборка,химчистка, мойка окон Вышгородский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Згуровский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Иванковский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Кагарлыкский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Киево-Святошинский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Макаровский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Мироновский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Обуховский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Переяслав-Хмельницкий р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Полесский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Ракитнянский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Сквирский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Ставищенский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Таращанский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Тетиевский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Фастовский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Яготинский р-н, Уборка, химчистка, мойка окон Белая Церковь, Уборка, химчистка, мойка окон Березань, Уборка, химчистка, мойка окон Борисполь, Уборка, химчистка, мойка окон Бровары, Уборка, химчистка, мойка окон Буча, Уборка, химчистка, мойка окон Васильков, Уборка, химчистка, мойка окон Ирпень, Уборка, химчистка, мойка окон Обухов, Уборка, химчистка, мойка окон Переяслав-Хмельницкий, Уборка, химчистка, мойка окон Ржищев, Уборка, химчистка, мойка окон Славутич, Уборка, химчистка, мойка окон Фастов, Уборка, химчистка, мойка окон Богуслав, Уборка, химчистка, мойка окон Боярка, Уборка, химчистка, мойка окон Вышгород, Уборка, химчистка, мойка окон Вишнёвое, Уборка, химчистка, мойка окон Кагарлык, Уборка, химчистка, мойка окон Мироновка, Уборка, химчистка, мойка окон Сквира, Уборка, химчистка, мойка окон Тараща, Уборка, химчистка, мойка окон Тетиев, Уборка, химчистка, мойка окон Узин, Уборка, химчистка, мойка окон Украинка, Уборка, химчистка, мойка окон Яготин Районам и городам выделеным белым цветом скидка 10%

Прибирання, хімчистка , мийка вікон Шевченківський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Дніпровський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Голосіївський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Дарницький р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Соломянский р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон , Печерський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Подільський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Деснянський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Оболонський р- н , прибирання, хімчистка , мийка вікон Святошинський р- н , прибирання, хімчистка , мийка вікон Баришівський р- н , прибирання, хімчистка , мийка вікон Білоцерківський р- н , прибирання, хімчистка , мийка вікон Богуславський р- н , прибирання, хімчистка , мийка вікон Бориспільський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Бородянський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Броварський р -н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Васильківський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Володарський р- н , Прибирання , хімчистка , мийка вікон Вишгородський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Згурівський р -н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Іванківський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Кагарлицький р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Києво -Святошинський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Макарівський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Миронівський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Обухівський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Переяслав -Хмельницький р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Поліський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Рокитнянський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Сквирський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Ставищенський р- н , Прибирання, хімчистка , миття вікон Таращанський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Тетіївський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Фастівський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Яготинський р- н , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Біла Церква , Прибирання , хімчистка , мийка вікон Березань , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Бориспіль , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Бровари , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Буча , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Васильків , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Ірпінь , Прибирання, хімчистка , миття вікон Обухів , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Переяслав -Хмельницький , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Ржищів , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Славутич , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Фастів , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Богуслав , Прибирання, хімчистка , миття вікон Боярка , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Вишгород , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Вишневе , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Кагарлик , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Миронівка , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Сквира , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Тараща , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Тетіїв, Прибирання, хімчистка , мийка вікон Узин , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Українка , Прибирання, хімчистка , мийка вікон Яготин